Bekijk via bovenstaande links informatie over Open Floor & Encounter                Terug naar Home page

 

 Open Floor Movement (OFM) is een levendige dansmeditatie die bewegingsvrijheid, creativiteit, bewustzijn en zelfexpressie wil stimuleren.

OFM focust op het ontwikkelen van lichaams- en levensvaardigheden om onze ervaringen bewust via de wijsheid van ons lichaam te bewegen.
Basis elementen zoals centeren, gronden, adem, ruimte, pauzeren etc. bieden een energieke basis om op alle vlakken: Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel ons te verbinden met het creatieve proces wat het betekent om mens te zijn: Zowel op de dansvloer als in ons dagelijks leven.

We onderzoeken hoe we beweging kunnen gebruiken om oude herhalende gedachten te veranderen in creatieve dansen en ons openen voor nieuwe ideeën en mogelijkheden.

We ontvangen onze ervaringen op de dansvloer met liefdevolle open aandacht: goed of slecht, sensaties, gevoelens, gedachten, wilde passies, beperkingen, vreugde , verdriet, aarzeling, overlijden, krappe plekken en alles er tussen in.

Elke les biedt ruimte om op een speelse, sociale en creatieve manier ons vermogen, relaties aan te gaan, uit te breiden: de relatie met onszelf, de ander, anderen en het grotere geheel! Door beoefening ontwikkelen we flexibiliteit, veerkracht, behendigheid, stabiliteit en kracht en ervaren we behulpzame inzichten om alle aspecten van ons leven te verrijken.

Open Floor Movement groeit en ontwikkelt zich tot een bruisende enthousiaste groep dansers en docenten over de hele wereld