Bekijk via bovenstaande links informatie over Open Floor of ga direct naar mijn activiteiten.

1. Beweging is gezond.

2. Sommige dingen hebben meer nodig om te genezen dan de dans.

Het beste medicijn is vaak een ongeremde, zwetende dans. Soms is het een goede huilbui. Open Floor docenten ondersteunen mensen om alle gedachten en gevoelens te accepteren, die onvermijdelijk ontstaan ​​wanneer we dansen.  Soms is er meer of andere steun nodig. Een therapeut, een moedig gesprek of stille contemplatie.

3. Beweeg en omarm.

Wanneer ons lichaam beweegt, beweegt alles. Een gebaar brengt soms een vloed van gevoelens op gang. Een golf van emotie creëert sensatie. Gedachten aan dierbaren ontroeren ons. Onze geest kan ons strak en vast houden, maar ook ons helpen de zin in te zien van wat er gebeurd is in de dans. Alles wat we proberen om weg te duwen, kan onze beperking worden.
We dansen momenten van vreugde en ook de uitdagende en lastige momenten.

Dat is hoe we leren om echt, vloeiend en heel te zijn.

4. Alles is een remix, en iedereen is uniek.

Beweging is een oneindig creatief proces.

Creativiteit heeft input nodig. Vernieuwingen vloeien voort uit een samengaan van inspiratie (via leraren, kunstenaars, culturele trends, ontdekkingen) en onze eigen unieke verbeelding. Zelfs de meest radicale kunstenaars en filosofen staan ​​op de schouders van diegenen die vóór hen de weg gingen.

 

5. Open Floor is een 'open source'.

Open Floor is toegewijd aan opleiding, training en het zo toegankelijk mogelijk maken van beweging. Daarom is ons werk geregistreerd op de Creative Commons, die zowel de integriteit van het werk beschermt als het beschikbaar maakt voor 'creatief remixen'. Studenten worden aangemoedigd om te integreren wat ze van ons hebben geleerd, en respectvol toe te voegen aan hun eigen talenten.

6. Iedereen is van belang.

Ons business model, Dynamic Governance (DG), weerspiegelt dezelfde waarden die we op de dansvloer onderwijzen. DG stimuleert gelijkheid, radicale eerlijkheid en deelname van de opgeleide Open Floor docenten.

7. Bewegen voor altijd.

Op de Open Floor ben je welkom los van leeftijd en mogelijkheden.  Je bent nooit te oud of te stram om mee te doen. Elke beweging van elke grootte kan het begin zijn van iets moois.