Als je direct wilt Aanmelden: klik op de link. Scrol anders naar beneden voor alle info.
Inschrijven | Subscription

And the day came when the risk to remain tight in a bud was more painful than the risk it took to blossom.” Anais Nin

Een Nieuw Begin

Het begin van een nieuw jaar is een mooi moment om te verstillen en te reflecteren.
In de ruimte van het ritme van stilte zullen we bewegen en stilstaan. Deze workshop is gericht op een liefdevolle verbinding met jezelf en het voeden van je bron.

Ritme is een essentieel onderdeel van het leven.  De 5Ritmes roepen ons terug naar het natuurlijke, vrije ritme dat sinds onze geboorte aanwezig is: terug naar het ritme van het leven, het ritme van het hart, en terug naar het lichaam, de basis.

Beweging is van essentieel belang voor de gezondheid en algeheel welzijn. ‘Dans’ is de meest primaire en oudste expressievorm. Het is belangrijk te ontdekken wat jou beweegt.
Er zijn 5 basis - ritmes die de essentie zijn van het lichaam in beweging : Vloeiend.. Staccato…Chaotisch…Lyrisch.. Stil

Inspiratie ontstaat als we open staan om te ontvangen. Het ritme en de beweging maken ons ontvangstbereid voor de inspiratie die soms gegeven wordt, en soms ontstaat in ons zelf.

Verstilling geeft ons de ruimte om te herinneren, inzicht te krijgen en wijze keuzes te kunnen maken. Terug te keren naar de eenvoud en los te komen van onze dagelijkse routines. De meeste mensen hebben wel eens ervaren welke wijsheid en rijkdom er verborgen kan liggen in stilte.

 

De plek OostRaven is een ruim opgezet centrum in Epe op de Veluwe en straalt een sfeer uit van warmte, liefdevolle aandacht en eenvoud. De diepe rust die uitgaat van de omringende natuur is voelbaar op het hele terrein.
Er is ruimte om te genieten, te ontspannen, te wandelen, te lezen, om op jezelf en in goed gezelschap te zijn. Het is een inspirerende plek waar rust en stilte heerst, prachtig gelegen in de natuur.

 

Praktische informatie voor 2024:
Voor wie
Iedereen is welkom!

Wanneer 
5 t/m 7 januari 2024

Tijden
Van vrijdag 13.00 uur tot zondag na de lunch.

Waar
OostRaven  Groepsaccommodatie en Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling, Oost Ravenweg 5,
8162 PJ  Epe
Routebeschrijving

Aanmelden
Inschrijven | Subscription
Via deze link kun je meer informatie vragen over deze workshop: extra informatie.

Kosten (incl BTW)
Tijdens het inschrijven kun je een bedrag kiezen dat goed voelt: € 460,- of € 495,- of € 520,-
(voor 2 persoonskamer en inclusief eten, koffie/thee en slapen).
Je betaalt nu € 100,--. De rest wordt 4-6 weken voor de workshop gefactureerd.

Eenpersoonskamers zijn beperkt beschikbaar. Als je dit wilt kun je dit vermelden bij de aanmelding. Meerprijs voor één-persoonskamer = € 45,-. Je wordt z.s.m. geïnformeerd of de één-persoonskamer kan.