VEEL GESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN  (FAQ’s) VAN DANSJELEVEN OVER CORONA-ASPECTEN.

Gaan de lessen en workshops van Dansjeleven door?
Alle lessen en workshops van Dansjeleven zijn weer opgestart. In sommige activiteiten worden minder dansers toegelaten. Voor sommige activiteiten moet je je van te voren opgeven.  Het laatste nieuws over ons programma ontvang je via onze nieuwsbrief of tref je aan op de website: www.dansjeleven.nl.

De basis regels gelden nog wel.
Iedereen mag weer binnen en buiten sporten/dansen. De basismaatregelen moeten de kans op besmettingen voorkomen. Er geldt:

  • Binnen en buiten gelden geen beperkingen. Dansen in groepsverband is toegestaan.
  • Als het nodig is voor de sportbeoefening is 1,5 meter afstand voor personen vanaf 18 jaar niet verplicht. Na het dansen houden we bij voorkeur 1,5 meter afstand.

Zorg voor jezelf en de ander
Onderstaand de vragen, die je je zelf kunt stellen bij aanmelding en op de dag van de dansactiviteit. Als je op een van deze vragen JA hebt geantwoord, mag je niet deelnemen aan de dansactiviteit.

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Als je gezondheidsklachten hebt op de dag van de les of workshop, dan kun je een email sturen om af te zeggen. Je kunt dan (later) kiezen om aan een andere activiteit deel te nemen.

 

 

Hoe kan ik mij opgeven om deel te nemen?
Voor de Open Les in Utrecht hoef je niet te reserveren; voor de Open Les In Driebergen is van te voren opgeven nodig; voor workshops moet je je van te voren aanmelden.

Kan ik mijn handen desinfecteren bij binnenkomst?
Bij de ingang is desinfectie-gel beschikbaar om handhygiëne toe te passen.

Zijn de douches en wc’s te gebruiken?
Ja, deze zijn te gebruiken.

Ik heb opmerkingen/ideeën naar aanleiding van mijn deelname aan een activiteit van Dansjeleven. Dansjeleven heeft inmiddels 25 jaar ervaring met het organiseren en geven van lessen en workshops. Maar met het organiseren van danslessen en workshops tijdens de nasleep van een pandemie hebben we geen ervaring. Opmerkingen, verbeteringen en ideeën van onze deelnemers zijn daarom van harte welkom. Deze kun je hier mailen.