Deze dagen in augustus dansen we de 5Ritmes, zijn we met elkaar en richten we ons op wat vreugdevol is. De zomer helpt ons hierbij en heerlijk eten en de duinen van Schoorl. Al meer dan twintig jaar geef ik deze workshop. Ieder jaar weer ontstaat er iets magisch waarvan ik niet eens weet hoe dat ontstaat. Misschien omdat de dans ons zo direct verbindt met de levensstroom dat er steeds nieuwe dingen ontstaan? Of is het vreugde dat alles er mag zijn? Dat als je verdrietig bent, je tranen mogen stromen en als je intens gelukkig bent, je dat kunt delen? Wat het ook is, we dansen in vreugde. Het gebeurt. We creëren samen.

We dansen de ochtenden en de avonden. De middagen zijn vrij om zelf in te vullen: de duinen verkennen, naar zee, lekker luieren…

Lees hier meer over de 5Ritmes®.

De workshop is vol geboekt; je kunt je aanmelden via deze link  voor de wachtlijst, en dan sturen we je een bericht als er weer ruimte is ontstaan.

Voor wie
Iedereen is welkom!

Wanneer 
woensdag 17 - zondag 21 augustus 2022

Tijd
Van woensdag 17.00 uur, tot zondag ca. 14.00 uur (vertrek na de lunch).

Waar
Centrum Heel en Al, Schoorl (Routebeschrijving)

Aanmelding: Via de button kun je inschrijven:

Inschrijving .
Of wil je eerst nog meer informatie: extra informatie.

Na inschrijving ontvang  je direct een uitgebreide bevestiging. De factuur ter betaling ontvang  je een paar weken voor de workshop, als we zeker weten dat de workshop door kan gaan.

Kosten:
€ 635,-
Prijs is inclusief eten en logies (geen verschil tussen de slaapplek of tent). De slaapplekken worden verdeeld op basis van specifieke wensen. Tent-plekken zijn niet meer beschikbaar. Vermeld bij je inschrijving als je liever een tentplek wil hebben, misschien valt er nog iemand af.