Routebeschrijving Dansen in Vreugde

Centrum Heel en Al
Duinweg 14,  1871 AC Schoorl
Telefoonnummer voor dringende gevallen: 072 – 509 1448

Route per auto: Ons advies is om zoveel mogelijk met openbaar vervoer te komen.
Vanaf Rijksweg N9 van Alkmaar naar Den Helder sla je linksaf, vervolgens links de Laanweg op richting centrum Schoorl. Bij het kruispunt Heereweg ~ Duinweg, je kijkt dan uit op het Klimduin, ga je linksaf tot de weg een bocht maakt naar rechts. In die bocht rechts is de ingang van de Boswachterij Schoorl op de Duinweg 14. Bij de ingang van de Boswachterij is een slagboom, daar begint de Klimmer. Deze is alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer. Je kunt met de auto bij het Centrum komen om bagage te lossen, daarna dien je te parkeren in het dorp. Betaald parkeren kost € 7,00 per dag.

Per trein en bus en OV taxi
Neem de trein naar station Alkmaar. Voor het station is de halte van bus 151. Uitstappen halte Frederikslaan bij de apotheek. Via de Laanweg loop je naar het centrum van Schoorl tegenover de Klimduin. Bij het kruispunt Heereweg~Duinweg ga je linksaf tot de weg een bocht maakt naar rechts. In die bocht is de ingang van de Boswachterij Schoorl. Daar begint de Klimweg. Vanaf de slagboom is het ongeveer 300 meter omhoog lopen tot het centrum Heel en Al.

Bus 151

Rijdt overdag elk half uur en doet er ongeveer 15 minuten over. Vanaf halte Frederikslaan tot aan Heel en Al is ongeveer 20 minuten lopen.
Gebruik OV taxi Minimaal 1 uur van te voren een rit van station Alkmaar naar Schoorl bestellen door te bellen met 0900_ 8878. Kosten van de rit zijn ca € 5,-- per persoon. Evt. van te voren controleren.