De Cirkel van 3  wil een veilige ruimte creëren voor het verkennen van gevoelens, ervaringen, individuele thema’s, uitdagingen, inspiraties, dromen en intuïties via beweging en in een kleine groep.

Wat kun je verwachten :

De werkwijze binnen de 'Cirkel van 3' is bewegingsgericht en wil een wisselwerking op gang brengen tussen beleving en beweging, tussen ervaren en inzicht.

Alle middagen beginnen met een korte uitwisseling van wat actueel is op dat moment. Er is dan tijd om aan komen in het lichaam via de dans. De dans heeft ieder keer een thema of gaat verder in op het vorige thema en verdiept deze.

Elke keer heb je de gelegenheid om in een persoonlijke sessie aandacht te schenken aan wat persoonlijk actueel is of wat er zich aandient. Door in verbinding te blijven met je lichaam (zonder oordeel of zelf censuur) en te luisteren, leren we te herkennen wat er gebeurt, leren we de ervaring toe te staan en te accepteren zoals het is.  We onderzoeken de ervaring  met interesse en zorg en dat kan je inzicht geven en je dichter bij jezelf brengen.

In de persoonlijke sessie beweeg je in het bijzijn van 2 getuigen. De getuigen zijn als empathische waarnemers aanwezig en zorgen daarbij voor een veilige bedding.  De getuigen nemen zowel de ander als zichzelf waar,  net als in sommige vormen van meditatie.  Getuige zijn zonder er iets mee, aan of tegen te doen. Waarnemen zonder te interpreteren, te verklaren of te beoordelen. We kunnen universele menselijke thema’s herkennen. Het verbindt jou en de andere deelnemers met elkaar.

Dan is er kort tijd om uit te wisselen en te reflecteren. Er is ook tijd nodig om een omschakeling te maken. We eindigen de middag met dans en een kopje thee.[/expander_maker]

De Cirkel van 3 (start 29 mei) zal verzet worden naar nieuwe data.
Deze worden binnenkort op de website vermeld.

Als begeleider heb ik zorg voor zowel het persoonlijke proces als voor  het proces in de groep.
Het zijn drie sessies over een periode van ca 8 tot 12 weken met 3 deelnemers.
Enige ervaring met dans is nodig en je nieuwsgierigheid om te willen onderzoeken.


Wanneer:(steeds 3 vrijdagmiddagen)
Serie J in 2020: 29 mei, 12 juni, 10 juli
Nieuwe data worden binnenkort bekend.

Tijd:
van 13.00 tot 16.00 uur.

Waar
Yoga Studio, Driebergen

Aanmelden
Ik wil me graag opgeven: inschrijven via deze link

Of heb je nog meer vragen: ik heb nog meer vragen.

Kosten

3 bijeenkomsten: € 215,00 incl. btw, koffie en thee worden verzorgd.