Aan het begin van het nieuwe seizoen een heerlijk weekend om te dansen en de 5ritmes dieper te onderzoeken, te ervaren en je begrip ervan te verruimen.

Gelukkig kunnen we weer in een zaal met elkaar dansen. Ik weet dat velen van jullie daarnaar hebben verlangd. Ik ook. Heerlijk om je lichaam weer vrijer te bewegen, de kracht ervan tot uitdrukking te brengen en op een speelse en creatieve manier nieuwe mogelijkheden te openen om door het leven te dansen.

De 5Ritmes nemen ons mee op reis en bieden een leidraad en stimulans voor het lichaam in beweging.

In  de workshop Terug naar de basis bewegen we in de eenvoud en de essentie van elk ritme.

De basisbewegingen van de verschillende ritmes bieden een stevig fundament om je eigen innerlijke ritme steeds vrijer te verkennen en te volgen.

Ieder ritme vertegenwoordigt de essentie van een bepaalde zijnstoestand en is rijk aan informatie. Vloeiend verbindt ons met onze basisstroom en grondt ons in ons lichaam… Staccato leert ons onze energie te structureren, te richten en tot uitdrukking te brengen… Chaos leert ons hoe we bij het onbekende kunnen blijven en hoe we kunnen loslaten… Lyrisch beweegt zich moeiteloos, vrij en spontaan helemaal aanwezig van moment naar moment… Stilte brengt voltooiing en rust, brengt ons thuis en in contact met het mysterie dat ieder aspect van het universum doordrenkt.

Verdiep of ontdek je dans. Ervaren of onervaren, jong of wat ouder; je bent van harte welkom.

Lees hier meer over de 5Ritmes®.

Deze workshop is nu volgeboekt. Je kunt op de wachtlijst komen: klik hier, dan nemen we direct contact met je op als er zich iemand afmeld.

Voor wie
Iedereen is welkom!

Wanneer
zaterdag 12 en zondag 13 september 2020

Tijd
Zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.
Zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Waar
Kohnstamm school, Marislaan 1, 3582 HD  Utrecht (routebeschrijving Kohnstamm-school)

Kosten:
Je kunt kiezen welk bedrag je wilt besteden € 155,-- of € 140,-- of € 125,-- of € 110,--
Prijs is inclusief koffie, thee en fruit.

Aanmelden  
Je kunt je aanmelden en het bedrag kiezen via deze link: Ik doe graag mee!