Route naar Kraaybeekerhof, Driebergen

Met de auto:

Uit de richting Utrecht of Arnhem A12 afslag Driebergen/Zeist. Richting Driebergen - (N225). Vlak voorbij het begin van de 30 km zone, ga je linksaf. Dit is de Diederichslaan. Rijdt langzaam een stukje door, en na ca 200 m heb je links een ingang met bord 'Kraaybeekerhof' (Tussen huisnr 23 en 29). Rij het terrein op en al snel kun je links op een parkeerterrein parkeren. Dan volg je de pijltjes  Lesgebouw. De rest wijst zich vanzelf, en geniet al vast van de mooie omgeving en tuinen.

Vanuit richting Amersfoort, richting Doorn. In Doorn rij je richting Driebergen (N225).
Rij de bebouwde kom van Driebergen in en door. Na het 5e stoplicht zie aan je rechterhand Café-Restaurant Rijsenburg, aan de linkerkant van het restaurant is de Diederichslaan. Volg de aanwijzingen van hierboven vanaf dit punt.

Met de fiets (niet met de auto!):
Kun je ook de ingang nemen op de Van Oosthuyselaan, daar kun je de inrit Kraaybeek nemen en dan fiets je zo tegen onze 'danszaal' aan.

Met openbaar vervoer:

Met de trein:
Station Driebergen-Zeist is prima bereikbaar via station Utrecht Centraal. De trein naar Driebergen-Zeist vertrekt in Utrecht twee maal per uur (stoptrein) en twee maal per  uur (intercity). Kijk voor een reisadvies op www.ns.nl. Op het station Driebergen-Zeist kunt u een treintaxi nemen, of u loopt, fiets of neemt de bus.

Vanaf station Driebergen-Zeist met de bus:
U kunt vanaf het station bus 50 nemen richting Driebergen, Doorn en Arnhem. De bushalte ligt aan de Hoofdstraat, aan de Zeister-kant van het station. Stap uit bij halte Rijsenburg (postkantoor), en loop een stukje terug tot de Diederichslaan (bij Het Wapen van Rijsenburg rechtsaf).

Terug met het OV:
Vanaf de halte 'Beukenstein' aan de Hoofdweg in Driebergen gaan diverse bussen richting Station Driebergen-Zeist en Utrecht. Het station is te voet in ca. 20 minuten te bereiken en in ca. 5 minuten met de fiets.