Encounter Fundamental

We organiseren onze ervaringen en belevingen constant. We doen dit bewust en onbewust om te kunnen functioneren. Zo vormen we gewoontes die beïnvloed worden door de hulpbronnen die we wel of niet krijgen, aannames die we maken en verstorende gebeurtenissen. Deelname aan Open Floor Encounter geeft de mogelijkheid om je karakterstructuur, de rollen die je speelt, je interactie met anderen en je verdedigingspatronen met aandacht en support te onderzoeken.
Encounter betekent ‘ontmoeten’. Open Floor Encounter is een groepsproces waarin je jezelf en anderen kunt ontmoeten. Beweging en therapeutische processen komen in dit werk samen. 

Hoe werkt het?

Het proces wordt begeleid door een facilitator. Dat ben ik. Vanuit de groep die samen zit in de positie van the witnesses loopt één danser de Open Floor op, beweegt en geeft woorden aan dat wat aandacht trekt in dat moment. De andere dansers worden uitgenodigd als supporters om deze danser te ondersteunen door de bewegingen en woorden zo precies mogelijk te spiegelen. The window biedt plek om verantwoordelijkheid te nemen voor het zien van de danser of het geheel door je eigen lens; om je eigen verhaal, oordelen, emoties of afhaken te bewegen en te benoemen. Afstemmend beweeg je als danser van plek naar plek. 

Tussendoor dansen we om dat wat we meemaken op de Open Floor te integreren en verder te onderzoeken. Met elementen uit Open Floor Movement (link naar algemene pagina Open Floor Movement) bied ik handvatten en onderbouwing om je dans op de verschillende ‘plekken’ rijker vorm te geven.

Lees hier meer over Open Floor Encounter.

 

 

Voor wie
Voor iedereen die ervaring heeft met bewust bewegen en ontwikkelings-processen.

Wanneer
7 en 8 oktober 2017

Tijden
Zaterdag & zondag:  11.00 uur - 17.00 uur

Waar
Prinses Irenezaal, Rijnzichtlaan 11a, 3981 BS Bunnik
Klik hier voor Routebeschrijving

Aanmelden
Volg deze link om je in te schrijven: ik wil graag meedoen
Via deze link kun je meer informatie vragen over deze workshop: extra informatie

Kosten
€ 525,- incl koffie en thee. Lunch zelf verzorgen.

Over Open Floor Encounter
Lees hier meer.