5Ritmes  - Beweging – Verbinding

De vrijdagavond in Driebergen biedt een comfortabele omgeving om te dansen, te zweten, om verbinding met jezelf en met anderen te maken en elkaar te ondersteunen. De 5Ritmes dansen stimuleert ons, door vitaliteit, energie en positiviteit te bieden,  een ervaring van vrijheid en plezier op een eenvoudige manier, begeleid door heerlijke muziek.

Het maakt je hart blij, en het helpt de coördinatie, het geheugen, het uithoudingsvermogen en de flexibiliteit te verbeteren. Je kunt elke essentie van je lichaam gebruiken. Dansen is een full-body workout, in de ware zin van het woord. Dat is de magie van deze avond.

Ik bied de bedding waarin je de 5Ritmes op je eigen manier kunt beleven. Er zijn geen stappen om te leren en er is geen juiste manier om te bewegen. De ritmes bieden aanwijzingen die je intuïtief begeleiden, je kunt je volledig onderdompelen in de beweging en het ritme van de muziek.

Het improviserende karakter van deze dansvorm maakt een persoonlijke band van elke deelnemer met de 5Ritmes mogelijk.

Deze lessen staan open voor iedereen vanaf 16 jaar, ongeacht hun achtergrond in dans of beweging. Deelnemers dragen comfortabele kleding en dansen op blote voeten of op sokken. Het is aan te raden om een flesje water en een handdoek mee te nemen voor gebruik na de les.

Je bent van harte welkom.

 

Open les.
Iedereen is welkom.
Van te voren aanmelden s.v.p..

Voor wie
Iedereen van 16 tot 116 jaar.
Maximaal 20 deelnemers.

Wanneer
Vrijdag: 19.45 - 21.30 uur

Data
2022:Geen lessen tot 1 sept; daarna nog niet bekend.

Waar
Aula Vrije School De Vuurvogel, Faunalaan 250
3972 PS Driebergen
Gratis parkeren. Routebeschrijving

Kosten:
Je kiest een bedrag dat goed voelt
tussen € 20,- en € 30,- per les.
N.B. Je kunt niet betalen met de strippenkaart voor Utrecht.

Inschrijven

Op de wachtlijst of  les afzeggen
Het kan zijn dat er op de datum die je wilt komen geen plek meer is, dan kun je je opgeven voor de wachtlijst via deze link.
Als je een gekozen datum later wilt afzeggen, gebruik je hetzelfde formulier, dan kunnen we iemand die op de wachtlijst staat gelukkig maken.

Vragen?
Neem contact met ons op.

 

Lees hier (voor nieuwkomers):
Wat kun je verwachten.