Bewegen - Ritme - Plezier

Een heerlijk moment in de week om je lijf te bewegen, je hart te luchten en je hoofd te legen. We verbinden ons deze avonden met het plezier en de vreugde om te dansen. We houden het simpel. We richten de aandacht op onszelf en brengen in beweging wat er in ons leeft.

De avonden beginnen met een warming-up van ongeveer 45 minuten. Er is muziek en weinig instructie. Deze tijd dient om aan te komen, te landen. We stretchen ons lichaam, warmen het op en bereiden ons voor op de golf van de 5Ritmes.

Vervolgens neem ik je mee op een bewegingsreis. Hierin ontdekken we duizend-en-één manieren waarop dans ons voedt, uitdaagt, verrast en verandert. Elk ritme heeft een eigen kwaliteit. Door de ritmes te belichamen krijg je toegang tot je flexibiliteit, je kracht, je vermogen om los te laten en om te genieten van je vreugde. Al dansend, uitproberend, ontdek je jouw unieke dans. Dit kan soms diep ontroeren, iets in beweging zetten wat je nog niet wist of simpelweg: prettig zijn.

Vrijwel iedereen ervaart na het dansen van de 5Ritmes meer ontspanning en energie.
We eindigen de avond in stilte en sluiten af in een cirkel.

In mijn begeleiding reik ik je eenvoudige en krachtige oefeningen aan, breng ik muziek mee van over de hele wereld en bied een veilige bedding.

 

Voor wie
Voor iedereen van 18 tot 118 jaar,
(ongeacht ervaring en fysieke conditie)
en in een vaste groep wil dansen.

Wanneer
Donderdag: 19.30 - 21.30 uur

Data 2022-najaar:
 Serie 3: 8 - 15- 22 - 29 september, 6 - 13 - 20 oktober
Serie 4: 3 - 10 - 17 - 24 november, 1 - 8 - 15 december

Waar:
Studio 3,  Weg naar Rhijnauwen 3, 3584 AD Utrecht
routebeschrijving  Gratis parkeren

Kosten per Serie:
Kies bij je bestelling het bedrag dat goed voelt:
€ 125,- of  € 140,- of € 155,-
Als je tijdens de serie een keer niet kunt, dan kun je in de periode van de betreffende serie altijd op zondagavond de les vervangen.
N.B.  Als de lessen moeten vervallen vanwege overheidsmaatregelen, dan ontvang je je geld terug, onder aftrek van administratiekosten van € 2,- (per vervallen les).

Inschrijven Serie 3

Inschrijven Serie 4

Wat heb je nodig?
Comfortabele kleding om te dansen en een flesje water.

Heb je vragen?
Neem contact met me op.