Route naar Gymzaal Beukenrode Onderwijs.

Met de auto:

Uit de richting Utrecht of Arnhem A12 afslag Driebergen/Zeist. Richting Driebergen, door Driebergen richting Doorn (N225). Vlak voorbij een benzinepomp van Amigo, aan beide kanten van de weg, vind je een verwijzing naar Beukenrode. Na ongeveer 100m sla je linksaf; dit is de Beukenrodelaan. Je rijdt de poort door en direct zie je de Gymzaal aan je rechterhand liggen. Er zijn twee grote parkeerplaatsen en een drietal kleine. Kijk op bijgaande tekening. Het is van belang om je auto niet langs de inrijlaan te Parkeren.

Vanuit richting Amersfoort, richting Doorn. In Doorn rij je richting Driebergen (N225).
Ongeveer 1 km buiten de bebouwde kom vind je een verwijzing naar Beukenrode. Hier ga je rechtsaf = Beukenrodelaan. Je rijdt de poort door en direct zie je de Gymzaal aan je rechterhand liggen. Er zijn twee grote parkeerplaatsen en een drietal kleine. Klik voor een duidelijke tekening. Het is van belang om je auto niet langs de inrijlaan te Parkeren.

Met openbaar vervoer:

Met de trein: uitstappen station Driebergen/Zeist. Dan bus 50 of 58 richting Driebergen, Doorn en verder. Uitstappen halte Beukenlaan. Lopen naar Beukenrodelaan, die ingaan, door de poort en direct zie je de Gymzaal aan je rechterhand liggen

.