Ritme is een essentieel onderdeel van het leven. Ritme spreekt rechtstreeks tot het lichaam en tot de kern van onze levensenergie. De 5Ritmes roepen ons terug naar het natuurlijke, vrije ritme dat sinds onze geboorte aanwezig is: terug naar het ritme van het leven, het ritme van het hart, en terug naar het lichaam, de basis.

Beweging is van essentieel belang voor de gezondheid en algeheel welzijn. ‘Dans’ is de meest primaire en oudste expressievorm. Het onderscheid zich van andere expressievormen omdat iedereen het instrument heeft om te dansen: het lichaam. Dans is daarom voor iedereen toegankelijk. Je leert geen danspassen- de vrijheid is om de beleving van de beweging op jouw manier te ontdekken,  op je eigen persoonlijke niveau. Het is belangrijk te ontdekken wat jou beweegt.
Er zijn 5 basis - ritmes die de essentie zijn van het lichaam in beweging : Vloeiend.. Staccato…Chaotisch…Lyrisch.. Stil

Verstilling geeft ons de ruimte om te herinneren, inzicht te krijgen en wijze keuzes te kunnen maken. Terug te keren naar de eenvoud en los te komen van onze dagelijkse routines. De meeste mensen hebben wel eens ervaren welke wijsheid en rijkdom er verborgen kan liggen in stilte.

Een nieuw begin.

Het begin van een nieuw jaar is een mooi moment om te verstillen en te reflecteren.
In de ruimte van het ritme van stilte zullen we bewegen en stilstaan.  We geven vorm op unieke wijze aan wat er innerlijk beweegt en we reflecteren op onze ervaringen.

Je wordt uitgenodigd om thuis te komen in jezelf en te rusten op het punt waar jij nu staat in je leven.

OostRaven is een ruim opgezet centrum in Epe op de Veluwe en straalt een sfeer uit van warmte, liefdevolle aandacht en eenvoud. De diepe rust die uitgaat van de omringende natuur is voelbaar op het hele terrein.

Praktische informatie:

Voor wie
Iedereen is welkom!

Wanneer
4 t/m 6 januari 2019

Tijden
Van vrijdag 13.00 uur, tot zondag ca. 16.00 uur.

Waar
OostRaven  Groepsaccommodatie en Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling, Oost Ravenweg 5, 8162 PJ  Epe
Routebeschrijving

Aanmelden
Volg deze link om je in te schrijven: ik wil graag meedoen.
Via deze link kun je meer informatie vragen over deze workshop: extra informatie.

Kosten (incl BTW)
€ 470,--  bij opgave voor 16 december 2018 (vroegboekkorting), daarna € 490,--
(€ 255,-- voor de workshop plus € 215,-- voor het verblijf (eten, koffie/thee en slapen))

Er zijn in het Centrum Oostraven 13 stuks 2 persoonskamers en 2 stuks 3-persoonskamers. Tegen meerprijs (en voorzover mogelijk) kun je een éénpersoonskamer boeken: meerpijs  €  23,--.

 

Vraag de nieuwe flyer aan voor
Een Nieuw Begin 2019