And the day came when the risk to remain tight in a bud was more painful than the risk it took to blossom.” Anais Nin

Een Nieuw Begin

Het begin van een nieuw jaar is een mooi moment om te verstillen en te reflecteren.

De huidige tijd  vraagt veel van ons. Overprikkeling kan ervoor zorgen, dat we uit balans raken. Er komt vaak meer informatie binnen dan dat er verwerkt kan worden. Dit blijft in het lijf en hoofd rondgaan en we weten soms niet goed meer hoe we terug kunnen schakelen om te rusten en te verteren. Ons ‘aan’ en ‘uit’ staan wordt geregeld via ons zenuwstelsel. Deze workshop is erop gericht om het zenuwstelsel te kalmeren en een gevoel van ontspanning te bevorderen. Om je liefdevol te verbinden met  jezelf en de diepste intentie van je hart.

Ritme is een essentieel onderdeel van het leven.  De 5Ritmes roepen ons terug naar het natuurlijke, vrije ritme dat sinds onze geboorte aanwezig is: terug naar het ritme van het leven, het ritme van het hart, en terug naar het lichaam, de basis.  We dansen tussen rust en inspanning

Inspiratie ontstaat als we open staan om te ontvangen. Het ritme en de beweging maken ons ontvangstbereid voor de inspiratie, die soms gegeven wordt, en/of zich soms ontvouwt.

Intentie We kunnen het verleden niet veranderen;  we hebben wel het vermogen om onze diepste intentie te herinneren en de toekomst te zaaien. Intentie kan het kompas van ons hart worden en onze levenservaring leiden en creëren.

Stilte ligt voorbij de woorden en geeft ruimte aan je gevoelens, aan emoties die naar buiten willen en verlangens die je hebt weggestopt. Geeft een opening om te herinneren, inzicht te krijgen en nieuwe keuzes te kunnen maken.

 

Deze jaarlijkse workshop zal ook in 2025 plaats vinden.
Informatie volgt. Voorlopige info hieronder.

Praktische informatie voor 2025:
Voor wie
Iedereen is welkom!

Wanneer 
Vrijdag 10 t/m zondag 12 januari 2025

Tijden
Aankomst vrijdag 13.00 tot 14.00 uur
Workshop van vrijdag 14.30 uur tot zondag na de lunch

Waar
OostRaven  Groeps-accommodatie en Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling, Oost Ravenweg 5,
8162 PJ  Epe
Routebeschrijving

Aanmelden
Nu nog niet mogelijk.
Via deze link kun je meer informatie vragen over deze workshop: extra informatie.

Kosten (incl BTW) (volgt)
Tijdens het inschrijven kun je een bedrag kiezen dat goed voelt.??

(voor 2 persoonskamer en inclusief eten, koffie/thee en slapen).
Je betaalt nu € 100,--. De rest van het bedrag wordt 4-6 weken voor de workshop gefactureerd.

Eenpersoonskamers zijn beperkt beschikbaar. Als je dit wilt kun je dit vermelden bij de aanmelding. Meerprijs (twee nachten) voor één-persoonskamer = € 55,-. Je wordt z.s.m. geïnformeerd of de één-persoonskamer kan.

 

De plek OostRaven is een ruim opgezet centrum in Epe op de Veluwe en straalt een sfeer uit van warmte, liefdevolle aandacht en eenvoud. De diepe rust die uitgaat van de omringende natuur is voelbaar op het hele terrein. Er is ruimte om te genieten, te ontspannen, te wandelen, te lezen, om op jezelf en in goed gezelschap te zijn.