Hallo dansers,
In hoeverre kan ik opmerken, verdragen en aanwezig blijven bij wat er door me heen beweegt in relatie tot mezelf en anderen... hoe kan ik er voor zorgen, het me eigen te maken om respectvol, authentiek en vol te zijn  'wie ik ben'?

Welk deel van mij klopt aan mijn eigen voordeur? Voor wie of wat doe ik de deur open?

Voor wie of wat sluit ik de deur? In mezelf en anderen. Welke delen van relaties zijn comfortabel en welke delen zijn lastig? En, de belangrijkste vraag, waar kan ik rusten in dit alles....

Door middel van de Open Floor-kaart zullen we onder andere werken met de kern van de beweging Pauze.
We maken een reis door de vier relationele behoefte-gebieden van Eenzaamheid, Verbinding, Erbij horen en Geest, waarbij we de dans van intimiteit en relatie verkennen.

Speciaal gemaakte soundscapes van muziek, beweging en enkele creatieve aanwijzingen zullen ons begeleiden in onze verkenningen, en ons integrale gevoel van hart, creativiteit, expressie en vermogen om te luisteren en aandacht te schenken aan wat er werkelijk in en om ons heen gebeurt, voeden en van nieuwe bronnen voorzien.

Samen zullen we dansen op de randen van wat het betekent om een nieuwsgierig, intelligent, relationeel mens te zijn.

Groet van Cathy

N.B. Deze workshop wordt gegeven in het Engels, Sietske is assistent en zal indien nodig voor vertaling zorgen.

Workshop  is  volgeboekt.
Wanneer:
Vrijdag 26  - zaterdag 27 - zondag 28 november 2021

Tijd (CET):
Vrijdag:  19.30 - 21.30 (je kunt ook boeken voor alleen de vrijdagavond)
Zaterdag & zondag : 10.30am - 5pm

Waar:
Gymzaal Beukenrode Onderwijs, Beukenrodelaan 2, 3941 ZP Doorn
 route 


Wachtlijst

Met deze BUTTON schrijf je je in voor de wachtlijst voor dit weekend. De workshop is VOL geboekt.

Info
Eerst nog wat vragen: Klik hier.

Kosten:
Weekend totaal: € 175,-