Deze dagen in augustus, en in 2021 ook in juli,  dansen we, zijn we met elkaar en richten we ons op wat vreugdevol is. De zomer helpt ons hierbij en heerlijk eten en de duinen van Schoorl. Al meer dan vijftien jaar geef ik deze workshop. Ieder jaar weer ontstaat er iets magisch waarvan ik niet eens weet hoe dat ontstaat. Misschien omdat de dans ons zo direct verbindt met de levensstroom dat er steeds nieuwe dingen ontstaan? Of is het vreugde dat alles er mag zijn? Dat als je verdrietig bent, je tranen mogen stromen en als je intens gelukkig bent, je dat kunt delen? Wat het ook is, we dansen in vreugde. Het gebeurt. We creëren samen.

We dansen de ochtenden en de avonden. De middagen zijn vrij om zelf in te vullen: de duinen verkennen, naar zee, lekker luieren…

Lees hier meer over de 5Ritmes®.

Dit jaar (2021) geven we deze jaarlijkse workshop ook in juli.

Voor wie
Iedereen is welkom!

Wanneer (bij aanmelding kies je de gewenste data!)
woensdag 21 - zondag 25 juli 2021
woensdag 18 - zondag 22 augustus 2021.

Tijd
Van woensdag 17.00 uur, tot zondag ca. 14.00 uur (vertrek na de lunch).

Waar
Centrum Heel en Al, Schoorl (Routebeschrijving)

Aanmelden
Beide workshops zijn nu volgeboekt;  je kunt je aanmelden via deze link  voor de wachtlijst, en dan sturen we je een bericht als er weer ruimte is ontstaan.
Via deze link kun je je inschrijven. Dan kun je de gewenste maand kiezen: juli en/of augustus
Via deze link kun je meer informatie aanvragen: extra informatie.

Kosten:
€ 560,--  incl BTW. Je ontvangt een bevestiging en factuur als we zeker weten dat deze workshop kan doorgaan.

Prijs is inclusief eten en logies (geen verschil tussen de slaapplek of tent). De slaapplekken worden verdeeld op basis van specifieke wensen. Tent van te voren aanvragen. Er zijn een beperkt aantal tentplekken beschikbaar.