5Ritmes en de Taal van het Zenuwstelsel.

Heb je behoefte aan verdieping in je dans????

Dit is een actieve Dans-workshop. De nadruk ligt op bewegen en ervaren.  Vrije beweging en ervaringsgerichte oefeningen worden afgewisseld met theoretische kennis, waarbij je de werking van het autonome zenuwstelsel aan den lijve kunt ervaren. Je krijgt een hoop nieuwe inzichten, oefeningen en tools die je kunt integreren in je leven.

Beweging is voor mij altijd een vertrouwde taal geweest, een manier om contact te maken met mezelf en de wereld om me heen. Daarnaast heeft beweging ook nieuwe vragen opgeroepen en heeft me aangezet tot het willen begrijpen van mezelf en de dynamische, complexe en rijke relatie tussen lichaam en geest.

Deze passie is de motivatie achter mijn zoektocht als mens, danser, lerares en therapeut. Om mijn ervaringen in de dans te verdiepen en mijn kennis van lichaamsbewustzijn verder uit te breiden, volgde ik allerlei aanverwante opleidingen.  Sinds ik in contact kwam met de Polyvagaal theorie vallen er heel veel puzzelstukjes op hun plek.

De poly >>> wat???

Lees verder

Voor wie
Ervaring in de 5Ritmes of andere conscious dance-vormen is nodig.

Wanneer 
Workshop bij het OWC-Antwerpen: 25/26 juni 2022

Tijd : 10.30 tot 17.00 uur

Waar:
Workshop in Antwerpen: van Schoonbekestraat 148, 2018 Antwerpen (België)

Reserveren:

Voor de workshop in Antwerpen kun je inschrijven bij het Oost-West Centrum in Antwerpen, gebruik de onderstaande link naar hun website.

Meer info via OWC

Kosten (zie OWC-website)